RINKONETE RETRETETURNS_ALTRECLAVÉ18

RINKONETE RETRETURNS

Data: 19 juliol 2018
Horari: 22h

Intèrprets: Rinkonete, as himself · Un retrete · Hèctor Joan (Hèctor Pérez)· Senyor Morrut (Martí Gumbau), Suky (Bel Castañer)

Sinopsi:

Rinkonete en tu retrete va ser un popular cantautor de la primera dècada dels 2000, fundador de l'anomenat "moviment Runk" considerat el primer "isme" del segle XXI i una de les darreres avantguardes continuadores del "moviment Pànic" d'Arrabal, Topor i Jodorowski. Malgrat que ningú hagi pogut confirmar mai la seva veritable identitat, algunes fonts suggereixen que la icònica imatge del trobador d'estètica runk assegut sobre un inodor portàtil va ser un producte de laboratori escrupolosament dissenyat per infiltrar entre el jovent contestatari una figura capaç de manipular les masses. En qualsevol cas, la pèrdua de Rinkonete deixà un forat tan gran que gairebé des dels inicis sorgiren multitud d'imitadors de l'emblemàtica figura.

En aquesta sessió de l'Altre Clavé gaudirem de l'actuació del guanyador del XXIII Concurso Internacional de Imitadores de Rinkonete en tu Retrete del barrio de Singuerlin, Teófilo Parker, un dels millors sòsia de Rinkonete que retrà homenatge a l'enyorat trobador. Com el que fan amb l'Eugenio, però sense pressupost.


Entrada 3€ [inclou consumició]

[venda d'entrades al Teatre Clavé]


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS