Adéu, Peter Pan (cicle Inicial)

Data: 4 febrer 2020 - 7 febrer 2020
Horari: 10.15h
Durada: 50 min
Preu: 6€

Companyia: Festuc Teatre

Intèrprets: Direcció: Pere Pàmpols Repartiment: Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols Adaptació: Íngrid Teixidó Escenografia: Plancton, Joan Pena i Elisabet Pané Il·luminació i so: Jordi Torras Audiovisuals: Global Productions Vestuari: Olga Cuito Música: Franki Moreno i Orquestra Fireluche

Sinopsi:

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN.
Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més.
Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew BARRIE passaran a formar part de la seva realitat.

Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual:
el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS