banjau

Cicle familiar | Bajau

Data: 27 novembre 2021
Horari: 18h
Durada: 45 min
Preu: 7€

Companyia: Cia. Ponten Pie

Intèrprets: Idea original, concepció escenografia i direcció: Sergi Ots Creació: Sergi Ots i Mariona Moya Vestuari: Marcel Bofill i Nahoko Mahesima Il·luminació: Mariona Moya i Sergi Ots Música: Joel Condal i Marcel Fabregat (Eslàstica) Construcció escenografia i atrezzo: Carles Piera i Jordi Dorado. Intèrprets: Natàlia Méndez i Borja Nieto. Producció: Ponten Pie Gestió: La Destil·leria Amb la col·laboració de: ICEC, Ajuntament de Sant Feliu de Codines, Festival Temporada Alta, laSala i Festival elPetit.

Sinopsi:

FESTIVAL EL PETIT

Bajau és el nom d’una tribu del sud-est asiàtic de la que diuen que s’ha adaptat per a viure o passar llargues estones sota l’aigua. Bajau és un viatge on la versatilitat de l’aigua ens conduirà a la creació d’un nou univers, un nou mitjà on trobar-nos amb nosaltres mateixos, amb els nostres orígens i amb allò que realment desitgem ser:
Aquest espectacle és una fantasia visual on a través dels objectes, el cos i la recerca sobre l’element aigua com un intèrpret més en escena, transita per un diàleg intern d’algú que es qüestiona el seu origen com a espècie, el seu entorn i el seu cos desitjant ser allò que sistemàticament li han negat.
Tinc set, tinc la boca seca, vull aigua, vull ser peix, vull ser aigua.
Una proposta que de ben segur ens tornarà a sorprendre, submergint-nos en el seu univers delicat i poètic, del que gaudiran tant els més petits com els més grans.

Edat recomanda: de 3 a 5 anys

PREU: 7 € | socis AE i Consell de Mecenatge 6€

PAQUETS EN FAMÍLIA
3 entrades per 1 espectacle – 15€ | socis AE – 10€
4 entrades per 1 espectacle – 18€ | socis AE – 12€CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS