Cicle Familiar | LOO

Data: 26 octubre 2024
Horari: 17h
Durada: 30 min
Preu: 8€

Direcció: Sergi Ots

Companyia: Cia. Ponten Pie

Intèrprets: Idea original i direcció: Sergi Ots Assistent de direcció: Emilie De Lemos Guió: Emilie De Lemos y Sergi Ots Intèrpret: Emma Bassas Disseny d’escenografia: Adrià Pinar y Sergi Ots Construcció d’escenografia i accessoris: Adrià Pinar y Pau Seguí Disseny de vestuari: Marcel Bofill y Nahoko Maeshima Il·luminació : Adrià Pinar Una producció de: Ponten Pie i Festival El Més Petit De Tots

Sinopsi:

LOO és un espectacle multisensorial i no convencional, pura poesia visual, destinat pels més petits entre 2 i 5 anys, on podran experimentar la proximitat del teatre i les sensacions d’una forma especial.

Loo és el nom d’un vent asiàtic fort, càlid i sec que actua a les tardes d’estiu. L’espectacle és una visió de la seva dura tasca d’empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, selves i oceans, deixant vaixells paralitzats en mig d’un mar de sorra.

L’espectacle és un conte sense paraules, on la sorra es converteix en narradora del relat poètic. LOO és el tercer espectacle de la companyia i va néixer d’un encàrrec del Festival El Més Petit de Tots (Barcelona) dedicat a la petita infància.

A SOBRE L'ESCENARI!
Edat recomanada: de 2 a 5 anys

PREU: 8€ | socis AE i Consell de Mecenatge 7€
paquets EN FAMÍLIA: 3 entrades 18€ | 4 entrades 22€
paquets EN FAMÍLIA (socis AE i Consell de Mecenatge): 3 entrades 15€ | 4 entrades 18€CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS