El Núvol gris, gras i gros

Data: 25 març 2023
Horari: 18h
Durada: 30 min
Preu: 8€

Direcció: Joan Maria Segura Bernadas i Teatre al detall

Companyia: Cia. Teatre al Detall

Intèrprets: Text: Teatre al detall a partir del conte original d’Antoni Cuadrench. Direcció: Joan Maria Segura Bernadas i Teatre al detall. Actors: Xavi Idàñez i Txell Botey Música: Xavi Idàñez. Escenografia i vestuari: Teatre al detall. Titelles i objectes: Txell Botey. Il•luminació: Yuri Plana. Producció: Teatre al detall. Fotografies: Quim Botey

Sinopsi:

Aquesta és la història d'un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s'ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i buscarà un lloc on la seva aigua sigui profitosa i netegi carrers, regui camps i ompli rius. Però cada cop que intenta ploure algú o altre l'atura, ja que "mai plou a gust de tothom". Aconseguirà ploure i ajudar algú?

Maletes que viatgen amb el núvol i ens obren mons màgics plens de sorpreses i petits titelles. Cançons i música en directe acompanyen la història d’aquest núvol gris, gras i gros.

Des de Teatre al detall hem posat tota la nostra experiència teatral en aquest petit espectacle, fet amb molt amor, que deixa embadalits als petits i entendreix als grans. Un espectacle proper, amb tot el nostre estil i tota la nostra poètica al servei dels primers espectadors.

Edat recomanada: de 0 a 5 anys
A SOBRE L'ESCENARI!

PREU: 8€ | socis AE i Consell de Mecenatge 7€
paquets EN FAMÍLIA: 3 entrades 18€ | 4 entrades 22€
paquets EN FAMÍLIA (socis AE i Consell de Mecenatge): 3 entrades 15€ | 4 entrades 18€CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS