Joan Totlifan | Cicle Familiar

Data: 4 febrer 2023
Horari: 18h
Durada: 55 min
Preu: 8€

Direcció: Guillem Albà

Companyia: Cia. L'Estaquirot

Intèrprets: Autor: L'Estaquirot, teatre Manipuladors: Núria Benedicto, Olga Jiménez, Albert Albà Tècnica: Titelles manipulats sobre taula Direcció: Guillem Albà Escenografia: Alfred Casas Construcció: Cia L’Estaquirot, Alfred Casas, Pedro Jiménez Música original: Ferran Martínez Creació, producció i realització: L’Estaquirot teatre

Sinopsi:

Aquesta és la història d’en Jan, un nen que de petit a casa seva li feien tot, així que no li calia aprendre a fer res si ell no volia... Quan es va fer gran va tenir un ajudant, en Nicolau, que també li feia tot.
Però un dia, quan en Nicolau va tenir prou diners, va dir-li que s’en volia anar a viure tranquil a les Illes Verdes.

En Jan no sabia viure sense ajuda: ni vestir-se, ni cordar-se les sabates, ni tan sols de menjar-se la sopa era capaç...!

Així que va decidir emprendre un llarg viatge per trobar en Nicolau travessant camps i ciutats, i llocs desconeguts per ell com una granja i un port. I va passar que a poc a poc, va anar aprenent moltes coses.

Quan va arribar per fí a les illes Verdes i el va trobar, se’n va adonar que ja sabia fer gairebé de tot i que no calia que algú altre li fés res.

Llavors va decidir quedar-s’hi a viure i ajudar en Nicolau amb la seva parada ambulant de gelats, com dos bons amics.

Edat recomanada: + 2 anys

PREU: 8€ | socis AE i Consell de Mecenatge 7€
paquets EN FAMÍLIA: 3 entrades 18€ | 4 entrades 22€
paquets EN FAMÍLIA (socis AE i Consell de Mecenatge): 3 entrades 15€ | 4 entrades 18€CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS