La metamorfosis de Gregor

Data: 10 març 2023
Horari: 20h
Durada: 75 min
Preu: 9€

Direcció: Jesús Torres

Companyia: El Aedo

Intèrprets: Dramatúrigia i direcció: Jesús Torres Actor: Diego Olivares Dissney d’il·liminació: Jesús Díaz Cortés Videoescena: Elvira Zurita Escenografia: Carlos Brayda Composició musical: Alberto Reguilón Coreografia: Mercé Grané Producció tècnica: Antonio Villar Ajudant direcció: Iván Flores Ajudant composició: Anto Martín Gamificació: Giuseppe Potenza Pedagogia: Susana Mercado Fotografia: Moisés F. Acosta Premsa: Raquel Berini Producció: El Aedo

Sinopsi:

Gregor és un jove de 16 anys que decideix no sortir de la seva habitación. Se sent un “bicho raro” i creu que no hi ha cap hashtag que el defideixi. Ha estat víctiva d’assatgament per part de la seva clase, però Gregor no entenc encara que ell també és un ciber-assatjador.

Gregor se sent sol en el món. Per això, decideix posar la seva vida en mans de la seva audiencia en xarxes socials, permitent que el seu públic decideixi per ell: quina música sentir, quina roba posar-se, si deu o no deu anar a l’institut… Gregor viu en un mont 3.0 en el que tot está definit i etiquetat, i la felicitat es compta per nombre de likes.

Però, de vegades, Gregor sent que ha arribat el momento d’abandonar la partida i provocar un “Game over”. No será gregor qui ho decideixi; els espectadors/es decidirán per ell.

TEATRE | +14 anys | Aforament reduït

PREU ÚNIC: 9 € | [ABONAMENT FESTIVAL ZERO (3 espectacles + Zona postdata: 16€]

ESPECTACLE inclòs al:
FESTIVAL ZERO

Organitza:
TEATRES EN XARXA


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS