Ni rastre de qui vam ser

Data: 12 febrer 2023
Horari: 18h
Durada: 70 min
Preu: 16€

Direcció: Robert Molist

Companyia: Fel Faixedas i Carles Xuriguera

Intèrprets: Text: Fel Faixedas i Carles Xuriguera Interpretació: Fel Faixedas i Carles Xuriguera Direcció: Robert Molist Llum i So: Dani Tort Disseny Gràfic: Grafia, Serveis Gràfics Distribució: H6produccions Producció: Cal Tet Produccions Fotografia: Toni Márquez @Enganxat

Sinopsi:

Després de 10 anys del seu últim espectacle, Xuriguera i Faixedas tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, la seva peculiar manera de fer i de dir.
Tothom recorda el teatre combatiu i satíric de la companyia Teatre de Guerrilla que van fundar l’any 1998 Fel Faixedas, Carles Xuriguera i Quim Masferrer. Anys més tard, al 2010, amb la companyia Dosics, Faixedas i en Xuriguera ens feien riure amb l’espectacle No som res i Live.

En Caralt i l’Hostench són dos treballadors d’una empresa de vigilants d’escenari qualificats. Passen les hores de la seva feina omplint la buidor d’un teatre mort. Viuen un present de desesperança i projecten un futur d’una lluminositat més que improbable. Persegueixen l’ombra gairebé difusa que una vegada, fa molt temps, ells mateixos van aconseguir projectar.

I així els veiem, un dia com avui, quan un error fa que el teatre sigui ple o gairebé.

PREU: anticipada 16 € | a taquilla 18€ | socis AE i Consell de Mecenatge 14€

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS