Edició 2019_Artefactes per somiar

NOMÉS DE PEUS! // Recuperar la Plaça

Data: 15 mai 2021
Horari: 17h i 18:15h
Durada: 40 minuts

Sinopsi:

El 15 de maig a la Plaça Miquel Martí i Pol arriba la instal•lació artística NOMÉS DE PEUS!
Un espai on poder crear, divertir-se, il•lusionar-se i somiar amb la transformació de l'ús dels peus. Es tracta de crear un espai obert d'imaginació i que els infants interactuïn entre ells, amb totes les mesures de seguretat.

Si penseu en una part del cos que fem servir per caminar, en què penseu?
Els peus s'han cansat d'estar tancats en sabates i volen crear, jugar i imaginar com ho fan les mans. Ara, més que mai, és moment de reinventar l'ús dels peus, ells també volen pintar, convertir-se en personatges, sentir noves sensacions i deixar-se emportar per l'emoció de crear, però com?

Amb l'ajuda dels dinamitzadors artístics que hi haurà a la plaça, els nens i nenes podran gaudir de les propostes i jocs creatius pensats per a fer NOMÉS DE PEUS.

Activitat oberta a infants de 6 a 12 anys.

L'objectiu principal és que a través d'aquesta proposta conjunta de treball artístic i cultural, es promogui la recuperació de l'espai públic com a espai per als infants, per al joc lliure i creatiu, incloent-hi les mesures de seguretat com a element d'oportunitat per a explorar noves maneres crear.

Es realitzaran dues sessions. A cada sessió hi podran participar 12 infants, que durant l'activitat es dividiran en dos grups.

Mesures:
Ús obligatori de mascareta
Es prendrà la temperatura als participants
Es desinfectaran les mans abans i després de la sessió

AFORAMENT LIMITAT, CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA a les taquilles del Teatre Clavé o trucant al 937650572.

Imatge: Marc Ribas


AUDIOVISUAL EDICIÓ PINÇAR-TE 2018

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS