Orquestrina Trama

Data: 7 mai 2023
Horari: 18h
Preu: 8€

Companyia: Orquestrina Trama

Intèrprets: Acordió i veu: Liv Hallum Violí i veu: Ivan Garriga Violí i veu: Núria Llobet Gralla, flabiol i veu: Ivan Caro Gateria: Boris Pi Contrabaix, guitarra clàssica i veu: Marc Figuerola

Sinopsi:

Coorganitzat amb La Nostra Dansa

L’Orquestrina Trama neix a principis de l’any 2013 entre la Cerdanya i l’Alt Urgell i els seus membres són un grup de joves vinculats a la música i la cultura tradicional del Pirineu.
La seva il·lusió és fer reviure melodies i cançons que, amagades rere les muntanyes, defineixen de la millor manera una forma de viure i entendre el món ben peculiar. Inspirats en les músiques de ball que sonaven temps enrere a les places dels pobles pirinencs, s’adrecen al públic a través d’un estil propi que encomana la seva energia arreu i fa de la festa una festa de tots. La font d’on brolla el seu repertori és el Pirineu. Els temes que interpreten són d’arrel tradicional però passats pel sedàs de l’estil enèrgic que els caracteritza.

Però com que la seva identitat cultural és en primer lloc la pirinenca, el repertori conté músiques originàries de tot el Pirineu: Catalunya, Andorra, el País Basc, Occitània i Aragó.
Paral·lelament compten també amb temes de composició pròpia.

PREU: anticipada 8 € | a taquilla 10€ | socis AE i Consell de Mecenatge 6€ | socis La Nostra Dansa 6€

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS