A Tamarit

Data: 28 abril 2024
Horari: 18h
Preu: 12€

Companyia: Grup Julivert

Intèrprets: Jordi Suñé: Guitarra i veu. Gerard Torres: Acordió diatònic i veu. Sergi Clofent: Violí i veu. David Morlà: Baix elèctric i veu. Enregistrament i mescla: Xavi Barrero a Wood Wave Studio (Reus) la primavera de l’any 2022. Masteritzatció: Juanjo Muñoz a CatMastering (Manresa). Producció: Sergi Clofent. Disseny i fotografia: David Magriñà.

Sinopsi:

COORGANITZA: La Nostra Dansa

Julivert presenta el seu primer disc ‘A Tamarit!’ amb 10 cançons populars i de taverna. El so és un reflex dels seus directes, enèrgics i divertits, on combinen un repertori d’arrel amb temes popularitzats i composicions pròpies a partir de la recerca etnogràfica realitzada a l’entorn del Baix Gaià. L’acordió diatònic i el cant a veus identifica aquest grup que encomana ganes de gresca i de ballar.

‘A Tamarit!’ reivindica la cançó i les festes populars davant d’un món que gira massa de pressa. Julivert reivindica amb aquest treball tornar a la plaça, a la sobretaula, al cant improvisat, als balls populars i a la gresca en comunitat. El disc és un cant a la vida cooperativa, a tornar-se a tocar, a ballar plegats, a compartir taula, a viatjar per la Mediterrània, a les llengües i cultures germanes, a tornar a baixar al carrer i omplir la vida de garlandes i torretes amb plantes aromàtiques.

PREU: anticipada 12 € | a taquilla 14€ | socis La Nostra Dansa 8€ | socis AE i Consell de Mecenatge 8€CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS