CARS 2CARS 2

‘Cars 2’ arriba dissabte 15 d’octubre al Teatre Clavé

11/10/2011
La pel·lícula s’emmarca en el Cicle familiar i es projectarà en castellà dissabte a les 18h. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que s’iniciï la projecció. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre regalen 2€ de descompte en l’entrada.‘Cars 2’ explica la història de l’estrella de les curses de cotxes Rayo McQueen i la grua Mate, que viatgen a llocs llunyans per competir en el primer Gran Premi Mundial, on es decidirà quin és el cotxe més ràpid del món. Però la ruta cap al campionat acaba essent un camí ple de sotracs, desviaments i sorpreses i porta en Mate a veure’s involucrat en una aventura d’espionatge internacional.

Dirigida per John Lasseter i estrenada aquest 2011, ‘Cars 2’ es projectarà dissabte 15 d’octubre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93.765.05.72. Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, les botigues adherides a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’altres promocions.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/cars-2


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS