Dilluns 18 de setembre de 2023
Després de 10 anys del seu últim espectacle, Xuriguera i Faixedas tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, la seva peculiar manera de fer i de dir.
Les entrades per NI RASTRE DE QUI VAM SER tenen un preu de 16€ anticipada i 18€ a taquilla i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

Dilluns 18 de setembre 2023
ES VEN GERMÀ PETIT del Centre de Titelles de Lleida ens explica una història divertida sobre l’arribada d’un nou fill a la família i la convivència entre germans. El dissabte 23 de setembre a les 18h a la sala gran al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé..

Divendres 8 de setembre de 2023
El Centre de Formació Artística (CFA) està format per l'escola de dansa, l'escola de música, l'aula de teatre i l'aula de belles arts, juntament amb l'àrea de Sensibilització adreçada als més petits (3 – 6 anys). El curs es va iniciar el dimecres 6 de setembre i s'allargarà fins al proper mes de juny, seguint el calendari escolar.

Divendres 28 de juliol de 2023

Des del 31 de juliol fins al 31 d'agost el Teatre Clavé romandrà tancat.
L'1 de setembre es farà horari de 9h a 14h, i a partir del 4 de setembre es reprendrà l’horari habitual de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Des de la Fundació Teatre Clavé voldríem manifestar la nostra tristor per la pèrdua, el dia 23 de juliol de 2023, d'en Josep Ruscalleda Niell.

Treballador, amic i confident del Teatre Clavé des de Can Comaleres i fins a la seva jubilació, sempre el recordarem entre els passadissos del teatre, creant amb fustes i claus el que es necessités pel Centre de Formació Artística i assegut a la seva butaca de la fila 7 de la sala gran, gaudint, acompanyat de la seva dona, del teatre, la dansa i la música.

Els i les professionals del món de la cultura volem denunciar el retorn de la censura que està atemptat contra la llibertat d’expressió, un dret consolidat socialment i democràticament en la Constitució.

Exigim la protecció dels nostres drets fonamentals perquè sense CULTURA no hi ha democràcia.

#CulturaSenseCensura
#StopCensura

Dimarts 4 de juliol 2023
Serà a les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé i s’emmarca en les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé. En aquesta ocasió, les entrades per BESOS de Carles Alberola i Roberto García tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

Dimecres 28 de juny de 2023
L’Altre Clavé es durà a terme els dijous 6, 13 i 20 de juliol a les 22h amb tres nits temàtiques: Música en presència de la L, Entre Parèntesi i Apocalipsis d’Amor.

A la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, es convertirà en un recinte tancat i amb elements escènics per tal de propiciar la proximitat física de les propostes artístiques amb el públic. Per accedir-hi, caldrà adquirir una entrada a un preu de 6€ que anirà acompanyada d’una beguda i un dolç per degustar mentre dura l’espectacle.

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS