ALTRE CLAVÉ

‘El mar sota la lluna’, primer dijous de l’Altre Clavé

07/07/2011
Començarà a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé i comptarà amb actuacions de música i dansa. L’Altre Clavé està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


Amb el títol ‘El mar sota la lluna’, aquesta nit s’enceten els dijous de l’Altre Clavé, el cicle d’estiu del Teatre Clavé que té lloc just davant d’aquest equipament: a la plaça de Miquel Martí i Pol.

A partir de les 22.15h se succeiran tot un seguit d’actuacions, que es mouran entre la música i la dansa i estaran protagonitzades tant per alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé com per diversos col·lectius municipals. El combo rock del Teatre Clavé serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la nit, amb la interpretació de diversos clàssics del metal. A continuació serà el torn del grup Against The Gravity (ATG), amb un repertori que inclou quatre peces pròpies. La Coral d’Adults del Teatre Clavé també serà present al primer dijous de l’Altre Clavé, en què interpretarà diverses cançons de la cantata ‘Es pujol’, vinculada al projecte de La Mirada del poeta. La nit s’acabarà amb l’actuació d’Òscar Diego Flores al violoncel, sota el títol d’”El meu primer recital” i amb la proposta que dóna títol a la nit d’avui dijous: “El mar sota la lluna”. Vinculada també al projecte de La Mirada del poeta, aquesta darrera actuació comptarà amb la participació d’alumnes de l’Escola de dansa i de música del Teatre Clavé.

Totes les propostes de l’Altre Clavé són gratuïtes i estan organitzades conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS