LA PIEL QUE HABITOLA PIEL QUE HABITOLA PIEL QUE HABITO

‘La piel que habito’, la darrera pel·lícula d’Almodóvar amb Antonio Banderas com a protagonista, tanca el Cicle Cineclub 2011

31/10/2011
'La piel que habito' es projectarà en versió original divendres 4 de novembre a les 22h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que s’iniciï la projecció.

La recent estrenada 'La piel que habito' explica la història del doctor Ledgard, un cirurgià plàstic que, després de perdre la seva dona arran d’un accident de cotxe, centra la seva investigació en la creació d’una nova pell que hauria pogut salvar la seva esposa de la mort. Però aquest procés el porta a creuar una porta que fins el moment havia estat terminalment vedada: l’ús de transgènics amb éssers humans.

Pedro Almodóvar dirigeix aquest drama psicològic, basat en la novel·la Taràntula de Thierry Jonquet i interpretat per Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes i Blanca Suárez, entre d’altres. 'La piel que habito' es projectarà en versió original en castellà el proper divendres 4 de novembre a les 22h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la projecció. Per informació i reserves cal trucar al 93 765 05 72.

Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/la-piel-que-habito


>> Consulta els descomptes a www.teatreclave.cat/entrades


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS