PASTORETS 2011 ACR PERE COTPASTORETS 2011 ACR PERE COTCARTELL PASTORETS 2011 ACR PERE COT

Acabem l’any 2011 amb la primera funció dels Pastorets, a càrrec de l’ACR Pere Cot

23/11/2011
Com en altres ocasions, l’ACR Pere Cot portarà a l’escenari "La Flor de Nadal". La primera funció serà el divendres 30 de desembre a les 21h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la funció.Un any més, l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot porta a l’escenari del Teatre Clavé la representació dels pastorets. En aquest cas, unes 65 persones de totes les edats participen en la posada en escena de "La Flor de Nadal", un text de Francesc d’Assís i Picas (1954). Com ja van fer l’any passat, la proposta de l’ACR Pere Cot introdueix a l’obra original algunes modificacions com ara balls i danses, que enguany són diferents respecte de l’anterior edició.

"La flor de Nadal" a càrrec de l’ACR Pere Cot té una durada de dues hores amb entreacte. La primera funció serà el divendres 30 de desembre a les 21h i la segona està prevista per al divendres 6 de gener a les 19hEn ambdós casos, l’ACR Pere Cot prepara actes complementaris. El 30 de desembre, després de la funció, els espectadors podran gaudir d’una xocolatada a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé. I el 6 de gener, tal com mana la diada, els Reis Mags s’acostaran a l’escenari del Teatre per adorar el nen Jesús.

Les entrades per "La Flor de Nadal" a càrrec de l’ACR Pere Cot tenen un preu de 7€ i es adquirir al Teatre Clavé a partir del dimarts 27 de desembre en horari de 10h a 13h i de 16h a 20h. Per a reserves cal trucar al 93 765 05 72. Els pastorets estan organitzats per l’ACR Pere Cot, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i el Departament de Cultura de la Generalitat.

FOTOGRAFIES: Pere Cot

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS