ALTRE CLAVÉ

Amb el mes de juliol arriba una nova edició de l’Altre Clavé

29/06/2011
El cicle d’estiu del Teatre Clavé presenta una programació amb propostes de música, teatre, dansa, belles arts i projeccions de cinema a la plaça de Miquel Martí i Pol. L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.Com cada estiu, les nits de juliol són sinònim de l’Altre Clavé. La plaça de Miquel Martí i Pol acollirà, els tres primers dijous de juliol, diverses propostes de música, dansa, teatre i belles arts, totes elles emmarcades dins d’una temàtica que variarà cada setmana. El mar sota la lluna (7 de juliol), Qui va assassinar la caputxeta vermelleta? (14 de juliol) i Ma mare l’oca (21 de juliol) són els títols de cada dijous de l’Altre Clavé, que comptaran amb l’actuació d’alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé, grups de músics locals i artistes convidats.

Els dimarts, cinema

Juntament amb els dijous, aquesta edició de l’Altre Clavé s’estén també a les nits dels dimarts amb la projecció de pel·lícules que incorporen grans noms en el seu repartiment. Així, els dimarts 5, 12 i 19 de juliol es projectaran Sueños de un seductor (1972), interpretada per Woody Allen; La ventana indiscreta (1954), d’Alfred Hitchcock; i Uno de los nuestros (1990), de Martin Scorsese.

Totes les actuacions de l’Altre Clavé són gratuïtes i començaran a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé. L’Altre Clavé està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


>>Més informació: www.teatreclave.cat/l-altre-clave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS