DUES DONES QUE BALLENDUES DONES QUE BALLENDUES DONES QUE BALLEN

Anna Lizaran i Alícia Pérez porten a l’escenari del Teatre Clavé ‘Dues dones que ballen’, un text de Josep M. Benet i Jornet

07/11/2011
La funció serà diumenge 13 de novembre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 18€ i es poden adquirir al vestíbul del Teatre fins 10 minuts abans de l’inici de la funció o bé reservar prèviament al telèfon 93 765 05 72.A Dues dones que ballen, les actrius Anna Lizaran i Alícia Pérez, ballen verbalment l’últim text del dramaturg Josep M. Benet i Jornet sobre la despossessió de la pròpia vida. Una obra on, segons el mateix autor, “les converses entre elles potser descobriran, sense èmfasi, fins i tot amb humor, però també amb moments exasperats, la misèria d’unes persones que, de maneres diferents, han estat humiliades per la indiferència, de fet comprensible i de fet potser inevitable, del món que les envolta”. Dues dones que ballen està dirigida per Xavier Albertí i té una durada de 90 minuts.

Les entrades per diumenge 13 de novembre al Teatre Clavé tenen un preu de 18€ i es poden adquirir al vestíbul del Teatre fins 10 minuts abans de l’inici de la funció. Consulta els preus i descomptes a www.teatreclave.cat/entrades. Dues dones que ballen és una coproducció d’El Canal (Centre d’Arts Escèniques Salt / Girona) i el Teatre Lliure.

Dues dones amb llarga trajectòria teatral

Anna Lizaran, actriu i directora, és membre fundadora gel grup de teatre Els Comediants i del Teatre Lliure, indret on ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional, que també s’estén a l’àmbit televisiu i cinematogràfic. Entre els nombrosos premis que ha rebut, destaquen el Premi Nacional de Teatre (1984), la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya (2000) o el Premi de Teatre dels Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat per la seva trajectòria (2003).

La trajectòria professional d’Alícia Pérez també s’estén en els àmbits teatral i televisiu. En el primer, ha treballat sota la direcció de Xavier Albertí, Carles Salas, Carlota Subirós, Ramon Simó, Xicu Masó i Pep Tosar, entre d’altres. En l’àrea televisiva, ha participant en sèries com Lo Cartanyà, Mar de fons i La Via Augusta, de Televisió de Catalunya.


FOTOS: © Ros Ribas


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS