UN METODO PELIGROSOUN METODO PELIGROSOALVIN I ELS ESQUIROLS 3

Aquest cap de setmana estrenem la programació estable amb dues pel·lícules: ‘Un método peligroso’ i ‘Alvin i els esquirols 3’

16/01/2012
El Cicle cineclub obre la programació amb la projecció d’Un método peligroso en VOSE el divendres 20 de gener a les 22h. L’endemà, el dissabte 21 de gener a les 18h, una altra pel·lícula inaugura el Cicle familiar: Alvin i els esquirols 3. Les entrades per a cadascuna de les pel·lícules tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la projecció.Un método peligroso, dirigida per David Cronenberg i protagonitzada per Vigo Mortensen, explora les turbulentes relacions entre el jove psiquiatre Carl Jung; el seu mentor, Sigmund Freud; i Sabina Spielrein, la dona que s’interposa entre ells. El drama està basat en fets reals i succeeix en vigílies de la Primera Guerra Mundial a Zuric i Viena. ‘Un método peligroso’ es projectarà en versió original subtitulada al castellà el divendres 20 de gener a les 22h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

La segona pel·lícula del cap de setmana s’adreça especialment al públic familiar. És Alvin i els esquirols 3, la tercera part de les aventures d’aquests animalons que aquest cop se situa en una illa tropical. ‘Alvin i els esquirols 3’ es projectarà en català el dissabte 21 de gener a les 18h també a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Les entrades per cadascun dels espectacles tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic o bé reservar al telèfon 93 765 05 72. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients un descompte de 2€ per als espectacles d’aquest cicle.

Propers espectacles al Teatre Clavé

La chispa de la vida (24 de febrer), J. Edgar (16 de març) i [REC 3]. Génesis (27 abril) són les altres propostes que inclou el Cicle cineclub fins al mes de juny. Al seu torn, el Cicle familiar de la nova programació estable del Teatre Clavé es completa amb els espectacles Gúlliver, al país de Lil·liput (28 gener), Lola (11 febrer); i Pinnocchio (17 març); i les pel·lícules d’animació El rey león (25 febrer), Un gat a París (10 març) i El gat amb botes (28 abril).

Amb tot, Qui té por de Virginia Woolf?, amb Pere Arquillué i Emma Vilarasau (19 febrer), Sagarra dit per Rosa Maria Sardà (11 març) i el concert de presentació del nou disc d’Els Amics de les Arts, Espècies per catalogar són els plats estrella de la programació de gener a juny del Teatre Clavé, que es completa amb tres espectacles adreçats a públic jove: Rinkonete en tu retrete (3 febrer), Zirocco (2 març), i l’estrena d’IN[quiets]! (13 abril), una producció de la Fundació Teatre Clavé centrada en els nous llenguatges de la dansa.

Els balls de primavera a càrrec de La Sonsoni fa ballar (1 juny), Radiokuartet (8 juny) i Se’n fa una (15 juny) tanquen la programació del primer semestre de 2012 al Teatre Clavé.

Més informació www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS