Aquest dissabte 4 de novembre arriba, PINTAMÚSICA, un espectacle sensorial i música a sobre l’escenari per petits de 0 a 5 anys

Dijous 2 de novembre 2023
PINTAMÚSICA, de la companyia Viu el Teatre, es durà a terme dissabte 4 de novembre a sobre l’escenari de la Sala Gran del Teatre Clavé en dues funcions; a les 17h i a les 18h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé, també hi ha els descomptes Paquets en Família!

L’espectacle PINTAMÚSICA és una experiència sensorial artística per viure el plaer del primer despertar escènic amb el vostre infant.

Un quadre blanc, quatre colors i música clàssica en directe són els ingredients principals d’aquest viatge compartit a través de les estacions de l’any. Tres músics, actors i cantants ens porten a crear una adaptació del quadre “Naixement del dia” de Joan Miró.

Això és Pintamúsica: una aventura sensorial per escoltar, mirar, interaccionar i jugar!

PINTAMÚSICA es podrà viure a l’escenari del Teatre Clavé dissabte 4 de novembre a les 17h i a les 18h. L’espectacle té una durada aproximada de 35 minuts i està recomanat per a infants de 0 a 5 anys i els espectadors gaudiran de l’espectacle a sobre de l’escenari!

Preus i descomptes

Les entrades per PINTAMÚSICA tenen un preu de 8€ (preu AE 7€) i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dissabte a partir de les 16h.
Així mateix, el Cicle Familiar disposa dels descomptes EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 18€ (preu AE 15€) i/o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 22€ (preu AE 18€).
>> Més informació:


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS