CAMPANYA NADAL 2011_ CARITES TORDERA

Coincidint amb la campanya de Nadal, el Teatre Clavé recull aliments per Càrites Tordera

12/12/2011
Llegums, olis, arròs, pasta o conserves són els aliments que el col·lectiu senyala com a més indicats per a la recollida, així com també articles d’higiene personal. El punt de recollida al Teatre Clavé s’allargarà fins al proper 5 de gener de 2012.Un any més, el Teatre Clavé s’uneix a la campanya de Nadal de Càrites Tordera i es converteix en un dels punts de recollida d’aliments que s’han fixat a diversos indrets del municipi. “Ells tant i jo tant poc” és el lema de la campanya d’enguany de Càrites que consisteix en la recollida d’aliments bàsics com ara llegums, arròs, olis, pasta, conserves, melmelades o cereals, entre d’altres; així com també articles d’higiene personal.

Al Teatre Clavé la recollida d’aliments s’allargarà fins el proper dijous 5 de gener de 2012. Els aliments es podran entregar en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10h a 13h del matí i de 16 a 20h del vespre.


Foto: fragment del cartell de la campanya


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS