SUEÑOS DE UN SEDUCTOR

Comencen els dimarts de cinema a l’Altre Clavé

Sueños de un seductor (1972), dirigida per Herbert Ross i protagonitzada per Woody Allen, és la primera de les tres pel·lícules que es projectaran els dimarts de juliol a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol.A Sueños de un seductor (1972), Allan Felix (Woody Allen) és un cinèfil que pateix una al•lucinació recurrent exagerada: Humphrey Bogart donant-li consells sobre com seduir les dones. Un matrimoni amic seu, Dick i Linda (Tony Roberts i Diane Keaton) li presenten diverses noies, però Allan té tan poca confiança en si mateix que les seves cites no tenen gaire èxit. Aquest és l’argument de la primera pel·lícula que estrena el Cicle l’Altre Clavé.

Sueños de un seductor es projectarà, doblada al castellà, dimarts 5 de juliol a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol i, com la resta de propostes de l’Altre Clavé, és gratuïta.

La ventana indiscreta (1954), d’Alfred Hitchcock; i Uno de los nuestros (1990), de Martin Scorsese es projectaran el dimarts 12 i 19 de juliol, respectivament, i se sumen a les propostes dels dijous de juliol, incloses també al cicle l’Altre Clavé.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS