Dissabte 23 de setembre estrenem la programació estable amb cicle familiar: ES VEN GERMÀ PETIT

Dilluns 18 de setembre 2023
ES VEN GERMÀ PETIT del Centre de Titelles de Lleida ens explica una història divertida sobre l’arribada d’un nou fill a la família i la convivència entre germans. El dissabte 23 de setembre a les 18h a la sala gran al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé..

La Nina està ben tipa del seu germà petit. Quan va néixer era molt bo i molt bonic, però ara s'ha convertit en un monstret.

Quan fa dibuixos, ell els hi estripa, quan fa figuretes de fang ell les hi trenca totes,... fins que la Laia pren una decisió: vendrà el seu germà petit.

ES VEN GERMÀ PETIT s’emmarca al Cicle familiar i es podrà veure el dissabte 23 de setembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici.
Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb el paquet EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 18€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 22€. El paquet EN FAMÍLIA es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé.

Les altres del Cicle familiar

A banda de ES VEN GERMÀ PETIT, el Cicle familiar dels darrers mesos de 2023 compta amb més propostes artístiques. D’una banda, la pel·lícula LA FAULA DE L’ESQUIROL (a partir de 4 anys) de Baldufa Teatre el 21 d’octubre, una proposta de teatre per pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge.
Per als més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou un espectacle per a infants de 0 a 5 anys de la companyia Viu el Teatre que portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle PINTAMÚSICA, una experiència sensorial artística per a viure el plaer del primer despertar escènic amb el vostre infant. A sobre de l’escenari, teatre i música per als més petits.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS