ELS BARRUFETSELS BARRUFETSELS BARRUFETS

Dissabte 5 de novembre, ‘Els barrufets’ arriben en català al Teatre Clavé

02/11/2011
La pel·lícula s’emmarca en el Cicle familiar i es projectarà a les 18h. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que s’iniciï la projecció. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre regalen 2€ de descompte en l’entrada.


Els mítics dibuixos animats arriben ara a la gran pantalla. I ho fan en català. La pel·lícula, dirigida per Raja Gosnell i basada en els personatges creats per Peyo, combina animació i imatge real i situa la història a la ciutat de Nova York on els barrufets, fugint del malvat Gargamel, hauran de trobar el camí de retorn a casa.

Estrenada aquest 2011, la comèdia familiar ‘Els barrufets’ es projectarà dissabte 5 de novembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93.765.05.72. Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, les botigues adherides a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’altres promocions.

Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/els-barrufets


>> Consulta els descomptes a www.teatreclave.cat/entrades


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS