Diumenge 23 d’octubre estrenem la programació estable la relectura de “El Petit Príncep”: LEÓN A LA TERRA DELS HOMES

Dilluns 17 d’octubre 2022
LEÓN A LA TERRA DELS HOMES és una producció d’Inútils Mots que reprèn la cèlebre obra d’Antoine de Saint-Exupéry: El Petit Príncep. Un espectacle sobre la solitud, l’amistat, la vida, la mort i la responsabilitat de ser persones. Amb Òscar Intente i Miquel Gelabert sota la direcció de la Maria Pla. El diumenge 23 d’octubre a les 18h a la sala gran al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu anticipat de 13€, el mateix dia les trobareu per a 16€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

Léon és una relectura teatral de la cèlebre obra d’ Antoine de Saint-Exupéry per parlar del valor de l’amistat en temps d’individualisme, de la nostra responsabilitat personal amb el que ens és proper i dels vincles afectius entre les persones.

L’espectacle recull l’esperit de l’autor i juga amb ell a fer possible que les paraules del seu personatge universal, creat durant la Segona Guerra Mundial, siguin dites en el nostre present per algú molt més vell, però igualment net, ingenu, fràgil i tossut. Algú que podria respondre a la personalitat de Léon Werth, el seu gran amic. Un antic combatent de la Primera Gran Guerra que va ser perseguit pels nazis a França, mentre l’autor escrivia El petit príncep als Estats Units.

Un conte sobre la solitud, l'amistat, la vida, la mort, i la responsabilitat de ser persones.

LEÓN A LA TERRA DELS HOMES s’emmarca al Cicle Teatre i es podrà veure el diumenge 23 d’octubre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu anticipat de 13€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici per 16€.

Les altres del Cicle Teatre i Dansa

A banda de LEÓN A LA TERRA DELS HOMES, el Cicle Teatre i Dansa d’aquesta tardor 2022 compta amb més propostes artístiques. D’una banda, la l’espectacle EL DIABLO COJUELO de Rhum&Cia el 6 de novembre, un clàssic que els hi es encarregar als pallassos de Rhum&Cia i que tracten amb molt respecte i amb algunes llicències.
Tancant la programació de tardor 2022, el Ballet de Barcelona portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle EL TRENCANOUS, un viatge de somnis on la protagonista troba la seva força interior que desconeixia tenir.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS