VISCA ELS NUVIS

Diumenge de comèdia amb ‘Visca els nuvis’, protagonitzat per Joan Pera i Amparo Moreno

26/09/2011
La primera proposta del Cicle de teatre i dansa serà diumenge 2 d’octubre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 19€ i es poden adquirir fins 10 minuts abans de l’inici de la funció.


A ‘Visca els nuvis’ en Ramon (Joan Pera) i la Maria (Amparo Moreno) viuen, al voltant del seu llit, situacions que l’espectador reconeixerà en tot moment. Una comèdia ambientada a principis del segle passat a Barcelona on succeeixen diversos fets històrics: la Setmana Tràgica, la dictadura Primo de Rivera, la Segona República o la Guerra Civil. ‘Visca els nuvis’ és una obra original de Jan de Hartog amb adaptació de Joan Pera i dirigida per Miquel Gorriz.

La proposta, emmarcada dins del Cicle de Teatre i Dansa, té una durada aproximada de dues hores (amb entreacte inclòs) i es podrà veure el diumenge 2 d’octubre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades per al públic general tenen un preu de 19€ i es poden reservar presencialment al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de 10h a 13h i de 16.30h a 20h) o bé al telèfon 93.765.05.72.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/visca-els-nuvis


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS