QUIN PARELL DE DOS_fragment

Diumenge, Ràdio Tordera porta a l’Auditori del Teatre Clavé la versió teatralitzada de ‘Quin parell de dos’

11/01/2012
La representació teatral dels guions escrits per Maria Antònia Solé i que s’emeten a Ràdio Tordera serà el diumenge 15 de gener en dues funcions: a les 17.30h i a les 20h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden comprar anticipadament a Ràdio Tordera o bé el mateix diumenge al Teatre Clavé fins una hora abans que comenci la funció.‘Quin parell de dos’ és una adaptació teatral de la sèrie escrita per la Maria Antònia Solé que s’emet al programa “Ara i aquí” de Ràdio Tordera. La sèrie explica les aventures i desventures d’un matrimoni peculiar, l’Amadeu i la Teresina, que acompanyats de nou personatges, viuen situacions còmiques i divertides.

‘Quin parell de dos’ es durà a terme el proper diumenge 15 de gener a l’Auditori del Teatre Clavé en dues funcions: a les 17.30h i a les 20h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden comprar anticipadament a Ràdio Tordera en horari de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 17h a 19h o bé el mateix diumenge al Teatre Clavé fins una hora abans que comenci la funció. ‘Quin parell de dos’ està organitzat per Ràdio Tordera i compta amb el suport de l’Ajuntament de Tordera i el Teatre Clavé.


Foto: fragment del cartell de ‘Quin parell de dos’


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS