Divendres 24 de novembre a la Sala Gran hi haurà el concert IN TEMPO d’Edu Vico a la Sala Gran del #teatreclavé

Dijous 16 de novembre 2023
L’Edu Vico porta un espectacle de guitarra flamenca; IN TEMPO. Es durà a terme divendres 24 de novembre a les 20.30h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ anticipades i 10€ el mateix dia de la funció i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

IN TEMPO és un espectacle de guitarra flamenca que transporta al públic a un viatge inoblidable a través dels sons, les melodies i la riquesa del flamenc, tot combinat amb altres gèneres musicals com el jazz i la música llatina.

Aquest espectacle comptarà amb la participació de l’Orquestra del Clavé que ens acompanyarà en el viatge a través de la poesia de Federico García Lorca de la mà dels Ambaixadors del Teatre Clavé.

IN TEMPO arribarà al Teatre Clavé el divendres 24 de novembre a les 20.30h. Les entrades tenen un preu de 8€ anticipades i 10€ el mateix dia de la funció i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el mateix dia de la funció des d’una hora abans.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS