PASTORETS 2011 ACR PERE COTPASTORETS 2011 ACR PERE COTPASTORETS 2011 ACR PERE COT

Divendres, dia de Reis, segona i darrera funció dels pastorets a càrrec de l’ACR Pere Cot

03/01/2012
Després d’una primera representació el passat divendres 30 de desembre, l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot oferirà una segona funció dels pastorets el divendres 6 de gener a partir de les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 7€ i es podran adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la funció.Unes 200 persones van assistir el passat 30 de desembre a la representació dels pastorets que va dur a terme l’ACR Pere Cot al Teatre Clavé. La segona funció que oferiran de “La flor de Nadal” serà coincidint amb el dia de Reis, és a dir, divendres 6 de gener a partir de les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Enguany, unes 65 persones de totes les edats participen en la posada en escena del text de Francesc d’Assís i Picas (1954). Com ja van fer l’any passat, la proposta de l’ACR Pere Cot introdueix a l’obra original algunes modificacions com ara balls i danses, que enguany són diferents respecte de l’anterior edició. "La flor de Nadal" a càrrec de l’ACR Pere Cot té una durada de dues hores amb entreacte. Tal com mana la diada, aquest divendres els Reis Mags s’acostaran a l’escenari del Teatre Clavé per adorar el nen Jesús.

Les entrades per "La Flor de Nadal" a càrrec de l’ACR Pere Cot tenen un preu de 7€ i es adquirir al Teatre Clavé en horari de 10h a 13h i de 16h a 20h. Per a reserves cal trucar al 93 765 05 72. Els pastorets estan organitzats per l’ACR Pere Cot, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i el Departament de Cultura de la Generalitat.

FOTOGRAFIES: Pere Cot

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS