MESTISSATGE 2010MESTISSATGE 2010MESTISSATGE 2010

Divendres estrenem un nou Cicle Ainda amb ‘Mestissatge musical’ i, posteriorment, una nova Zona Postdata

10/10/2011

A les 22h s’iniciarà ‘Mestissatge musical’, una producció del Teatre Calvé que compta amb l’actuació de grups de músics locals i alumnes de l’Escola de Música del Teatre Clavé. Seguidament, el públic podrà gaudir de les propostes de la Zona Postdata, un espai creat per l’Associació d’Espectadors on es desenvolupen diverses propostes artístiques de durada breu i de diversos gèneres, a mode de tast artístic. Les dues propostes tenen un preu de 2€ per als membres Ainda.


La primera nit Ainda de la nova temporada s’iniciarà a les 22h amb ‘Mestissatge musical’, un espectacle en clau de música pensat per donar cabuda dalt de l’escenari a joves formacions musicals del municipi juntament amb alumnes de l’Escola de música del Teatre Clavé. L’objectiu és doble: crear un espectacle inèdit i novedós on es combinin el llenguatge musical modern i el més clàssic; i convertir-lo en una experiència enriquidora tant per als participants com per als espectadors.

‘Mestissatge musical’ comptarà enguany amb la participació del grup de percussió Elektrotokats i la formació musical Sie7e y punto, juntament amb quatre alumnes de l’Escola de música del Teatre Clavé. Tot plegat, sota la direcció musical de César David Múnera.

Després de ‘Mestissatge musical’, el públic podrà gaudir al mateix recinte del Teatre Clavé i amb la mateixa entrada, de la primera Zona Postdata de la temporada. La projecció de diversos curtmetratges presentats al Correcurts 2011, la proposta de dansa titulada ‘La caputxeta vermelleta’ i la música dels Ual·la, una formació participant al concurs Sona 9; ompliran de contingut aquest espai organitzat per l’Associcació d’Espectadors del Teatre Clavé amb la intenció d’ampliar l’oferta d’activitats per al públic que assisteixi al Cicle Ainda.

Preu reduït per a joves

‘Mestissatge musical’ s’inclou dins del Cicle Ainda, adreçat especialment a públic jove. És per això que als joves entre 13 i 21 anys que disposin del Carnet Ainda, l’entrada per a ‘Mestissatge musical’ i la posterior Zona Postdata els costarà només 2€, mentre que el preu per al públic en general és de 12€. Les entrades poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que comenci la funció. Per informació i reserves, cal trucar al 93 765 05 72.

>> Més informació: Mestissatge musicalFotos: Mestissatge musical 2010 (Autor: Xavi Palomera)


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS