El Cicle Ainda, adreçat a públic jove, torna divendres al Teatre Clavé amb una proposta inèdita: BATECS DE COR(DA)

21/11/2011
L’espectacle combina la música i la dansa i començarà a les 22h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Posteriorment, el públic podrà gaudir al mateix recinte del Teatre Clavé de les diverses propostes de la Zona Postdata, un espai organitzat per l’AE. Les entrades per a les dues propostes tenen un preu de 12€; mentre que als joves amb el Carnet Ainda només els costaran 2€.‘Batecs de cor(da)’ combina dos llenguatges en un sol espectacle: el de la música i el de la dansa. El llenguatge de dos instruments cordòfons –un violoncel i una guitarra- i el de la dansa espanyola i contemporània. Dos llenguatges amb batec propi que, lluny d’existir de manera paral·lela i amb independència l’un de l’altre, en aquesta producció de la Fundació Teatre Clavé caminen de la mà i es converteixen en un espectacle amb vida pròpia.

César David Múnera (guitarra) i Andrea Peirón (violoncel) són els encarregats de la música en directe, mentre que les alumnes de l’Escola de Dansa del Teatre Clavé (Natàlia Caimel, Anna Romaguera, Cristina del Río i Fanny Masero) interpreten les coreografies de la Paz Hueso i l’Anna Rodríguez. Tot plegat desemboca en un espectacle inèdit que s’estrenarà el divendres 25 de novembre e les 22h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Després de ‘Batecs de cor(da)’, el públic podrà gaudir al mateix recinte del Teatre Clavé i amb la mateixa entrada, de la Zona Postdata. La música d’Un tal Pere, la projecció de diversos curtmetratges presentats al Correcurts 2011, i l’aportació del guitarrista César David Múnera ompliran de contingut aquest espai organitzat per l’Associcació d’Espectadors del Teatre Clavé amb la intenció d’ampliar l’oferta d’activitats per al públic que assisteixi al Cicle Ainda.

Preu reduït per a joves

‘Batecs de cor(da)’ s’inclou dins del Cicle Ainda, adreçat especialment a públic jove. És per això que als joves entre 13 i 21 anys que disposin del Carnet Ainda, l’entrada per a ‘Batecs de cor(da)’ i la posterior Zona Postdata els costarà només 2€, mentre que el preu per al públic en general és de 12€. Les entrades poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que comenci la funció. Per informació i reserves, cal trucar al 93 765 05 72.

>> Més informació: Batecs de cor(da)


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS