EL ELEFANTITO

'El Elefantito', amb Bruno Cappagli, enceta dissabte 24 de setembre el Cicle familiar del Teatre Clavé

21/09/2011
La proposta teatral de la companyia italiana La Baracca s’adreça a infants d’entre 2 i 6 anys i és en castellà. El Elefantito començarà a les 18h i les entrades tenen un preu de 5€ per al públic en general. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen 2€ de descompte per aquesta funció.

En Bubu és el protagonista de ‘El Elefantito’, una proposta teatral on la sorpresa, la curiositat i la música en són els principals elements. Bruno Cappagli, diretor i intèrpret, porta a l’escenari la història d’un elefant que, gràcies a la seva imaginació, s’escapa de l’avorriment que li suposa haver d’encarregar-se de rentar les mitges i els mitjons de tota la seva família. És precisament gràcies a la imaginació que en Bubu veu com els mitjons i les mitges es converteixen en animals de la selva i el conviden a viure múltiples històries i cançons. ‘El Elefantito’ està basat en un conte de R. Kipling i s’adreça especialment a infants d’entre 2 i 6 anys. L’espectacle és en castellà.

Descompte en les entrades

‘El Elefantito’ es durà a terme el dissabte 24 de setembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la funció o bé reservar al telèfon 93.765.05.72.

Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, les botigues adherides a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’altres promocions.


Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/el-elefantito


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS