CANCÚN - FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA

El Fòrum pel Teatre i la Cultura porta al Teatre Clavé la comèdia “Cancun”, el cap de setmana del 19 i 20 de novembre

15/11/2011
L’obra està dirigida per Jordi Caupena i compta amb la participació d’una 15 de persones. Les funcions seran el dissabte 19 de novembre a les 22h i el diumenge 20 de novembre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden reservar al Teatre Clavé o bé al telèfon 93 765 05 72.


L’argument de Cancun, una comèdia del dramaturg Jordi Galceran, gira entorn de dos matrimonis: en Vicenç (Pere Mancho) i la Remei (Belén Garcia); i en Pau (Enric Soler) i la Laura (Maria Jordà). Tots ells fa més de 20 anys que es coneixen i aquest cop decideixen marxar de vacances Cancun, l’indret on tenen lloc un seguit d’incidents que converteixen la situació en una comèdia amb tots els ets i uts.

Una quinzena de membres del grup de teatre amateur Fòrum pel Teatre i la Cultura participen en la representació d’aquesta comèdia en què, segons el seu director, Jordi Caupena, “fins que no s’arriba a l’última paraula textual de l’obra, l’espectador no descobreix exactament què està passant”.

Les dues funcions de Cancun a càrrec del Fòrum pel Teatre i la Cultura seran el dissabte 19 de novembre a les 22h i el diumenge 20 de novembre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la funció o bé reservar al telèfon 93 765 05 72.

Aquesta és la darrera proposta teatral que el Fòrum pel Teatre i la Cultura porta a l’escenari del Teatre Clavé durant el 2011, després d’haver interpretat a finals de febrer la comèdia “Tocats de l’ala”. A hores d’ara, ja treballen en la representació que duran a terme la propera primavera: “La ferida lluminosa”, un drama escrit per Josep Maria de Sagarra.


Imatge: fragment del cartell de Cancun, que el Fòrum pel Teatre i la Cultura porta al Teatre Clavé el cap de setmana del 19 i 20 de novembre.


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS