El grup Orquestrina Trama porta el Folk dels Pirineus al Teatre Clavé

Dimarts 2 de maig de 2023
El grup Orquestrina Trama ens porten melodies i cançons que, amagades rere les muntanyes, defineixen la millor manera de viure i entendre el món. El Folk dels Pirineus arriba al Teatre Clavé el diumenge 7 de maig a les 18h i està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa.

L’Orquestrina Trama neix a principis de l’any 2013 entre la Cerdanya i l’Alt Urgell i els seus membres són un grup de joves vinculats a la música i la cultura tradicional del Pirineu. Inspirats en les músiques de ball que sonaven temps enrere a les places dels pobles pirinencs, s’adrecen al públic a través d’un estil propi que encomana la seva energia arreu i fa de la festa una festa de tots. La font d’on brolla el seu repertori és el Pirineu. Els temes que interpreten són d’arrel tradicional però passats pel sedàs de l’estil enèrgic que els caracteritza. ORQUESTRINA TRAMA es desplaçarà fins a Tordera tancant així, la programació estable gener-maig 2022/2023.

L’espectacle d’Orquestrina Trama està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa i es podrà veure al Teatre Clavé el proper diumenge 7 de maig a les 18 h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades ja estan a la venda i tenen un preu de 8€ si s’adquireixen de manera anticipada i 10€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de l’espectacle. Les entrades es poden comprar presencialment a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a13h i de 17h a 20h.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/orquestrina-trama


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS