El juliol és sinònim a #altreclavé: Tres nits de propostes professionals i del #cfa

Dimecres 28 de juny de 2023
L’Altre Clavé es durà a terme els dijous 6, 13 i 20 de juliol a les 22h amb tres nits temàtiques: Música en presència de la L, Entre Parèntesi i Apocalipsis d’Amor.

A la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, es convertirà en un recinte tancat i amb elements escènics per tal de propiciar la proximitat física de les propostes artístiques amb el públic. Per accedir-hi, caldrà adquirir una entrada a un preu de 6€ que anirà acompanyada d’una beguda i un dolç per degustar mentre dura l’espectacle.

L’Altre Clavé d’enguany s’inicia el dijous 6 de juliol a les 22h amb fragments de “Besos” dels alumnes d’interpretació de l’Aula de Teatre del #cfa i un concert d’en Filippo Fanó al piano i de l’Anna Valldeneu a la veu, sota el títol Música en presència de la L.

Entre parèntesis és com s’anomena la segona nit de l’Altre Clavé, la nit del dijous 13 de juliol. Una nit protagonitzada per una proposta de dansa contemporània a càrrec de la Companyia Inciso amb la peça YUNTA. A més, el concert de diverses peces dels alumnes de l’Escola de Música del #cfa i l’Orquestra del Clavé.

El cicle d’estiu l’Altre Clavé acabarà el dijous 20 de juliol amb Apocalipsis de l’Amor, , una nit on en Medín Peirón farà una proposta musical transversal i on l’escola de Dansa del #cfa també hi mostrarà diverses coreografies.

Venda d’entrades

Per assistir com a públic a l’Altre Clavé cal adquirir una entrada de 6€ que inclou també una beguda i la degustació d’un tros de coca. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 18h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/altreclave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS