CONSELL DE MECENATGE

El Teatre Clavé organitza una jornada adreçada als membres del Consell de mecenatge

30/11/2011
L’acte serà dimecres 30 de novembre a les 20.30h al Teatre Clavé i vol ser un reconeixement al compromís de la quarantena de firmes que actualment formen part del Consell de mecenatge. La trobada també servirà per inaugurar la II micro-mirada, una exposició de fotografies d’en Xavi Palomera realitzades en motiu de La Mirada del poeta d’enguany.Buscar un moment abans que finalitzi el 2011 per reconèixer el suport que els membres del Consell de mecenatge donen a la Fundació Teatre Clavé i propiciar un espai de trobada amb la voluntat de compartir sinèrgies. Aquest és el doble objectiu de la jornada adreçada al Consell de mecenatge que tindrà lloc el dimecres 30 de novembre a les 20.30h al Teatre Clavé.

Durant la trobada es presentarà la memòria social 2011; un document que recull els principals destins de les aportacions del Consell de Mecenatge i la seva traducció en accions dins la Fundació Teatre Clavé i; posteriorment, s’inaugurarà la II micro-mirada, una mostra de les fotografies d’en Xavier Palomera exposades durant La Mirada del poeta a diferents espais del Teatre Clavé.

El Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé està integrat per una quarantena de firmes, majoritàriament petites i mitjanes empreses de Tordera i les rodalies, que donen suport a la tasca de la institució cultural.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/consell_mecenatge


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS