El Teatre Clavé presenta la programació d’aquesta tardor!

Dilluns 5 de setembre 2022
La venda d’entrades de la programació de tardor del Teatre Clavé s’iniciarà el 19 de setembre a les taquilles del Teatre Clavé. Des del 5 de setembre, els membres de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i del Consell de Mecenatge compten amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves localitats.Passat l’estiu, el Teatre Clavé estrena nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins al novembre d’enguany. Obrirà la programació l’ INSÒLIT, un viatge sensorial en quatre actes que es durà a terme en dues úniques funcions. Molt recomanat pels amants de noves experiències gastronòmiques, artístiques i sensorials.
LEÓN A LA TERRA DELS HOMES és la proposta dins del cicle de teatre; una relectura teatral de “El Petit Príncep” que recull l’esperit de l’autor i parla del valor de l’amistat en temps d’individualisme, de la responsabilitat personal amb el que és proper i dels vincles afectius entre les persones.
EL DIABLO COJUELO és una nova producció de la companyia de clown Rhum&Cia amb dramatúrgia Juan Mayorca, a partir de la novel·la de Luís Vélez de Guevara. Personatges del segle XVII i pallassos del XXI aixequen teulades i viatges per les terres i els aures d’una Espanya esperpèntica.
Pels més menuts, dins el Cicle Familiar, Cia. Samfaina de colors porta l’espectacle DE BRACET. Un espectacle sorprenent i imaginatiu amb escenes plenes d’objectes i aventures divertides que ajuden als més menús a estimar la poesia a través de la música.
En l’àmbit de la dansa i per tancar la programació de tardor, el Ballet de Barcelona portarà sobre l’escenari EL TRENCANOUS: Un viatge de somnis on la protagonista troba la seva força interior que desconeixia tenir.

Venda d’entrades i abonaments

A partir del 19 de setembre es podran adquirir les entrades per la nova programació a les taquilles del Teatre Clavé.
A banda de les entrades individuals, al Cicle familiar, es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït.>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS