RELOAD_GOSPEL VIU_TEATRECLAVEEL RUSC 40 ANYS

El 16 de juliol El Rusc porta al Teatre Clavé el concert RELOAD de Gospel Viu dins dels actes dels 40è aniversari de l'entitat

23/05/2017
El concert a càrrec de The Gospel Viu Choir començarà a les 19h. Les entrades tenen un preu únic de 15€ i es poden adquirir al web www.entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. L’activitat s’emmarca en la celebració dels 40 anys de la comunitat El Rusc, amb seu a Tordera.La Comunitat El Rusc va començar a caminar oficialment el 1977 amb la rehabilitació de la Masia de Can Trompa a Tordera. Des de llavors, i gràcies a l’empenta del Dr. Joan Pujol i la seva esposa Teresa Morell, la comunitat ha anat sumant anys fins arribar, aquest 2017, al 40è aniversari. Per commemorar-ho, durant tot el 2017 han programat diverses activitats, entre elles, un concert de gospel al Teatre Clavé.

Serà el diumenge 16 de juliol a les 19h i anirà a càrrec de The Gospel Viu Choir, que portarà a la Sala Gran del Teatre Clavé el concert titulat RELOAD. Dirigits pel músic, pianista, arranjador i compositor Moisès Sala, The Gospel Viu busquen constantment la innovació en el gènere, la superació i l’evolució del gospel clàssic i popular cap a formes més actuals i contemporànies. Amb un estil propi i característic, marcat per la tècnica vocal i coral, per uns ritmes vius, treballats, intensos, unes dinàmiques impossibles i amb una posada en escena arriscada i potent, l’espectacle RELOAD representa un pas més enllà en el gospel del nostre país.

Les entrades per RELOAD ja estan a la venda a un preu únic de 15€ i es poden adquirir al web www.entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé (plaça de Miquel Martí i Pol, s/n) en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.


Més informació:


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS