AKA_FESTIVALZERO_TEATRECLAVÉMIGRANOBRA_FESTIVALZERO_TEATRECLAVÉCONSEQUENCIES_FESTIVALZERO_TEATRECLAVÉ

Els dies 9 i 10 de març el Teatre Clavé acull el Festival Zero, una aposta per espectacles de proximitat física amb el públic

01/03/2018
Després de girar per diversos municipis, a Tordera el #FestivalZero hi arribarà els dies 9 i 10 de març amb una programació que incorpora els espectacles AKA (Also Known As) de la Sala Flyhard i interpretat pel jove actor Albert Salazar; Mi Gran Obra, un espectacle a petita escala de la mà de David Espinosa; i la dansa, moviment i teatre físic de la companyia Moveo amb l’espectacle Conseqüències, premiat a FiraTàrrega 2017.

Les entrades per cadascun dels espectacles del FestivalZero tenen un preu únic de 8€, mentre que si es vol gaudir del #FestivalZero al complert es pot adquirir l’abonament per un preu de 15€. Tant les entrades com l’abonament estan a la venda a les taquilles del Teatre Clavé i al web http://entrades.teatreclave.catEl #FestivalZero neix amb la voluntat d’acostar als equipaments escènics que formen part de Teatres en Xarxa una programació d’espectacles que té com a eixos bàsics la proximitat física entre artistes i públic i l’aposta per propostes no convencionals amb aforaments reduïts que es puguin viure i gaudir des d’espais diferents del pati de butaques.

De fet, el nom del festival recull els paràmetres bàsics que el defineixen: “zero” en relació a l’eliminació de la distància entre intèrprets i públics, “zero” també com a símbol d’allò no convencional; “zero” perquè no busca un públic expert i entès sinó que - tot i que no l’exclou - persegueix un públic nou, no assidu a les propostes teatrals; i “zero” com a primera edició d’un projecte que parteix de zero.

Sota aquests paràmetres, la primera edició del Festival Zero acull una programació d’espectacles de diferents gèneres i llenguatges que durant tres mesos giraran pels espais escènics de Teatres en Xarxa i que es podran gaudir al Teatre Clavé el divendres 9 de març i el dissabte 10 de març.

Els espectacles

La programació del Festival Zero a Tordera incorpora tres espectacles:

  • AKA (Also Known As) de la Sala Flyhard; un monòleg interpretat pel jove actor Albert Salazar que parla sobre la identitat, de qui som i de qui diuen que som. Una proposta amb hip-hop, skate, música i text que abans de fer estada a la Sala Flyhard de Barcelona gira pel Festival Zero. AKA (Also Known As) es podrà veure al Teatre Clavé divendres 9 de març a les 21h.
  • Mi Gran Obra un espectacle pensat en gran però fent-ho en petit, utilitzant plantejaments i tècniques pròpies d’un arquitecte. L’actor David Espinosa, assegut davant d’una taula que serveix d’espai escènic a escala, desenvolupa l’espectacle manipulant figures humanes de maquetes de tren i altres objectes; mentre és vist per un grup reduït de 20 espectadors asseguts al voltant de la taula. I amb prismàtics! Un espectacle que ha estat a la Bienal de Venècia i al Tate Modern de Londres entre d’altres i que es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 10 de març en dues funcions: a les 17h i a les 19h.
  • Conseqüències de la companyia Moveo és un espectacle irònic i alegre de dansa, moviment i teatre físic que fa referència al fet d’arribar tard, d’estar fora de lloc i les conseqüències que en resulten.

A banda de la programació d’espectacles, el Festival Zero a Tordera comptarà amb una acció inaugural. Serà divendres 9 de març a les 20h a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé i comptarà amb la participació d’alumnes de l’IES Lluís Companys i alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Abonament Festival Zero

Les entrades per cadascun dels espectacles del Festival Zero tenen un preu únic de 8€, mentre que si es vol gaudir del Festival Zero al complert es pot adquirir l’abonament per un preu de 15€. Tant les entrades com l’abonament estan a la venda a les taquilles del Teatre Clavé i al web http://entrades.teatreclave.cat

Després de Tordera, el Festival Zero continuarà a Can Massallera de Sant Boi de Llobregat (11 de març) i al Teatre Auditori de Llinars del Vallès (6, 7 i 8 d’abril). El Festival Zero està organitzat per Teatres en Xarxa i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.


>> >> Més informació: www.teatresenxarxa.cat/festivalzero


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS