Els dijous de juliol a Tordera són sinònim de l’ALTRE CLAVÉ

Divendres 1 de juliol de 2022

L’Altre Clavé es durà a terme els dijous 7, 14 i 21 de juliol a les 22h amb tres nits temàtiques: Música entre riures, Crónica Sentimental i Entre 12 i 600 músculs.

A la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, es convertirà en un recinte tancat i amb elements escènics per tal de propiciar la proximitat física de les propostes artístiques amb el públic. Per accedir-hi, caldrà adquirir una entrada a un preu de 5€ que anirà acompanyada d’una beguda i una tros de coca per degustar mentre dura l’espectacle.

L’Altre Clavé d’enguany s’inicia el dijous 7 de juliol amb piano, clown i violoncel, sota el títol Música entre riures.

Crónica Sentimental és com s’anomena la segona nit de l’Altre Clavé, la nit del dijous 14 de juliol. Una nit protagonitzada per una proposta de textos de Manuel Vazquez Montalban que juga amb diversos elements per a crear un ambient cabaretesc musical. A càrrec del grup d’adults d’interpretació conjuntament amb l’Escola de Música del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

El cicle d’estiu l’Altre Clavé acabarà el dijous 21 de juliol amb Entre 12 i 600 músculs, una nit de dansa contemporània, teatre i música a càrrec del grup d’adultes de l’Escola de Dansa, l’aula de clown, en Filippo Fanó i en Carles Llopart.

Venda d’entrades

Per assistir com a públic a l’Altre Clavé cal adquirir una entrada de 5€ que inclou també una beguda i la degustació d’un tros de coca. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 18h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/altreclave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS