Encara no heu fet la carta els reis? Demaneu #programacioestable del Teatre Clavé!

Dilluns 2 de gener de 2023

Arriba la programació estable de gener-maig 2023 per la qual ja està obert el període preferent de venda d’entrades. El 9 de gener, la venda s’obre al públic general.
Si encara no heu fet la carta als reis, demaneu #teatreclave!

El període de venda d’entrades ja està obert només pels membres de l’Associació d’Espectadors (AE) i integrants del Consell de mecenatge. A partir del 9 de gener la venda d’entrades s’obrirà al públic general i es podrà dur a terme a les taquilles del Teatre Clavé.
Per al Cicle familiar es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! Que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït.


Les claus de la programació gener-maig 2023


Obrirà la programació l’espectacle EL LLARG DINAR DE NADAL de la compantia La Ruta 40 (Premi Butaca 2015): Una peça carregada d’humanitat, humor i tendresa, on conviden a viure 90 anys a través dels seus 90 dinars de Nadal. Esteu convidats a EL LLARG DINAR DE NADAL el 29 de gener a les 18h.

NI RASTRE DE QUI VAM SER de Fel Feixedas i Carles Xuriguera: Després de 10 anys del seu últim espectacle Xuriguera i Faixedas tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, la seva peculiar manera de fer i de dir. La història de dos treballadors d’una empresa de vigilats d’escenari que arribarà a Tordera el 12 de febrer a les 18h a la Sala gran del Teatre Clavé.

CONCERT MÚSICA CLÀSSICA del Trio Sadkó: El 26 de març arriba un concert que ens farà un recorregut per la llegenda de Sadkó, un músic de la russa de Nóvgorod. Un trio format per un txec, un rus i un català, és focalitza en el repertori de música eslava i catalana.

STRAFALARI del MAG LARI: Un nou espectacle de màgia de l’Strafalari Mag Lari, el seu humor, els seus números, el seu vestuari i en general la seva manera de fer. Al més pur estil Las Vegas, un espectacle carregat de participació i grans il·lusions. La màgia arribarà al Teatre Clavé el 16 d’abril a les 18h.

ORQUESTRINA TRAMA: El Folk dels Pirineus arriba de la mà de la il·lusió de l’Orquestrina Trama per reviure melodies i cançons que, amagades rere les muntanyes, defineixen de la millor manera una forma de viure i entendre el món ben peculiar. Coorganitzat amb La Nostra Dansa, diumenge 7 de maig a les 18h tindrà lloc aquest concert de música popular i tradicional al Teatre Clavé.

Per als més petits, el cicle familiar ens porta dues propostes d’espectacles molt diferents entre ells. JOAN TOTLIFAN un espectacle de titelles de la companyia L’Estaquirot per a infants a partir de 2 anys, una història d’un nen a qui de petit, a casa seva, li fan tot; des de cordar-li les sabates, a vestir-lo o a tallar-li el menjar. Durant aquest espectacle caldrà treure’s la mandra del damunt!
EL NÚVOL, GRIS, GRAS i GROS de la companyia Teatre al Detall, una proposta de teatre i música per nadons i infants de 0 a 5 anys a sobre l’escenari. La història d’un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s’ha fet gris, gras i gros.
Per al Cicle familiar es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! Que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït.

El Festival Zero, de Teatres en Xarxa, arriba més potent que mai amb 3 propostes trencadores i 1 espai interactiu. El divendres 10 de març a les 20h, s’estrena la performance inaugural i a les 20.30h LA METAMORFOSIS DE GREGOR, de El Aedo Teatro, la història d’un jove que posa la seva vida en mans de la seva audiència en xarxes socials. Qui no s’ha sentit mai un “bicho raro” com en Gregor? El dissabte 11 de març a les 17h SPIRALIS un espectacle de dansa de la companyia Bool, un espectacle de dos cossos, dues energies en moviment, construeixen en directe una gran escultura de ferro, immersos en un ambient sonor harmònic que els manté en equilibri. Després, la ZONA POSTDATA, un espai de creació i reflexió col·lectiu. I, finalment per tancar el Festival Zero, a les 19h i 20.30h PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS, un espectacle on l’escenari serà el bosc i con tothom duu el mòbil al damunt. I si per una vegada servís per connectar realment amb el que ens envolta? I si permetés veure el que mai es veu, escoltar les paraules que mai s’escolen? I si permetés reviure les històries gravades al bosc? De la mà de la companyia Pagans.

Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS