CAMPANYA NADAL 2011_ CARITES TORDERA

Fins el 5 de gener, al Teatre Clavé recollim aliments per Càrites Tordera

02/01/2012
Llegums, olis, arròs, pasta o conserves són els aliments que el col·lectiu senyala com a més indicats per a la recollida, així com també articles d’higiene personal. El matí del dijous 5 de gener és la data límit per portar els aliments al Teatre Clavé.


Últims dies de recollida d'aliments al Teatre Clavé. Un any més, el Teatre s’ha unit a la campanya de Nadal de Càrites Tordera convertint-se en un dels punts de recollida d’aliments que s’han fixat a diversos indrets del municipi. "Ells tant i jo tant poc" és el lema de la campanya d’enguany de Càrites que consisteix en la recollida d’aliments bàsics com ara llegums, arròs, olis, pasta, conserves, melmelades o cereals; així com també articles d’higiene personal.

Al Teatre Clavé la recollida d’aliments s’allargarà fins el proper dijous 5 de gener de 2012. Els aliments es podran entregar en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10h a 13h del matí i de 16 a 20h del vespre.

Foto: fragment del cartell de la campanya

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS