Infants del Centre Obert el Caliu tornen al Centre de Formació Artística (CFA) durant el curs 2022/2023

Dimarts 4 d’octubre 2022
Aquest curs 2022/2023, el Centre de Formació Artística (CFA) segueix treballant amb els infants del Centre Obert el Caliu, un projecte coordinat amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera, per convertir la formació artística en una oportunitat per a tothom.El Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, integrat per l’Escola de dansa, l’Escola de música, l’Aula de Teatre i l’Aula de belles arts segueix sumant esforços amb el Centre Obert el Caliu i l’Ajuntament de Tordera per dur a terme el projecte.

Aquest projecte té la voluntat d’oferir la formació artística com a element d’inclusió social, on poder desenvolupar-se íntegrament. L’art, com a un aspecte essencial pel desenvolupament cognitiu i pel creixement personal i emocional dels infants.

Aquest curs, seguiran participant dos grups: l’un de 6, 7 i 8 anys, l’altre de 9, 10 i 11 anys. Aquests infants assistiran un cop per setmana al Teatre Clavé per a viure les sessions dissenyades i guiades per a professionals del Centre de Formació Artística (CFA), sessions on es potencia el desenvolupament de la sensibilitat artística a través de propostes de les diferents àrees com la dansa, l’expressió dramàtica, les belles arts i la música.

El resultat final de tot aquest procés d’experimentació i formació es podrà veure amb una exposició a final de curs i amb altres projectes que s’aniran desvetllant més endavant.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS