Insòlit, un viatge en quatre actes per a experimentar emocions i descobrir sensacions

Dilluns 19 d'octubre de 2022
La segona edició del cicle Insòlit tindrà lloc els dies 7 i 8 d’octubre de 2022 a la Sala Gran del Teatre Clavé de Tordera. És una proposta feta a mida, única i efímera ancorada en productes i productors de proximitat, arrelada al territori i amb la mirada fixada en creacions artístiques singulars.Enguany, Tordera acollirà l’Insòlit els dies 7 i 8 d’octubre, un viatge sensorial en quatre actes molt recomanat pels amants de noves experiències, gastronòmiques, artístiques i sensorials. Insòlit es tracta d’un experiment, una proposta delicada i complexa que exigeix un seguit d’equilibris entre el treball en xarxa, la gastronomia i l’art.

El que proposa Insòlit és una visió estratègica de futur, on a través del treball en xarxa s’impulsin projectes innovadors que siguin vertebradors de creació i riquesa, i que fomentin els valors ja esmentats. És per aquest motiu que el projecte pretén promocionar els productes de km0 i proximitat, els comerços i artesans locals gràcies a la cultura com a eina persuasiva i divulgativa. A més, es basa en la promoció del territori a partir de proposar la temàtica que arrela aquesta edició: “Allò que neix de la terra”.

A nivell de l’espectador origina la descoberta d’un espai personal, i a la vegada un espai físic, que està immers de sensacions i emocions on hi juguen tots els sentits. Una porta oberta a nous sabors, nous relats i noves tendències artístiques.

En definitiva, el cicle Insòlit, busca la innovació posant èmfasi i potenciant la tradició gastronòmica i productes de la nostra terra.

Les entrades ja estan disponibles i es poden adquirir al Teatre Clavé.CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS