PROGRAMACIO ESTABLE TEATRE CLAVE

Ja tenim a punt la nova programació estable per als mesos de gener a juny de 2012!

22/12/2011
Entre la vintena de propostes destaquen Qui té por de Virgina Woolf? amb Emma Vilarasau i Pere Arquillué, Sagarra dit per Rosa Maria Sardà i el concert de presentació del nou disc d’Els Amics de les Arts.El tret de sortida de la nova programació serà el 20 gener amb la pel·lícula Un método peligroso (20 gener), dirigida per David Cronenberg i protagonitzada per Vigo Mortensen. Però els plats estrella de la programació del Teatre Clavé per al primer semestre de 2012 tenen regust de teatre i música.

El Cicle de teatre porta a Tordera als actors Pere Arquillué i Emma Vilarasau en l’obra Qui té por de Virginia Woolf? (19 febrer); dirigida per Daniel Veronese i traduïda per Josep Maria Pou. Dins el mateix cicle, Rosa Maria Sardà protagonitza un recorregut per l’obra de Josep Maria de Sagarra en l’espectacle Sagarra dit per Rosa Maria Sardà (11 març). El cicle de música popular i tradicional inclou un altre dels plats forts de la programació: el concert de presentació del nou disc d’Els Amics de les Arts, Espècies per catalogar (29 abril).

Per als amants del cinema, el Cicle cineclub inclou propostes tant variades com la comèdia del director Álex de la Iglesia La chispa de la vida (24 febrer); J. Edgar (16 març) dirigida per Clint Eastwood i protagonitzada per Leonardo di Caprio; i la tercera entrega de la saga de terror REC: [REC]3 Génesis (27 abril). Totes les pel·lícules es projecten en versió original subtitulada.

Més propostes per al públic jove i familiar

Al 2012 augmenten les propostes del Cicle familiar, entre les quals destaquen l’espectacle del Centre de Titelles de Lleida Gúlliver, al país de Lil·liput (28 gener); la proposta de dansa-teatre Lola (11 febrer); i Pinnocchio (17 març), un espectacle que uneix la dansa, la imatge i les noves tecnologies. A aquestes s’hi sumen les pel·lícules d’animació Alvin i els esquirols 3 (21 gener), El rey león (25 febrer), Un gat a París (10 març) i El gat amb botes (28 abril).

Per als joves, el Cicle Ainda incorpora tres propostes més atrevides: Rinkonete en tu retrete (3 febrer), Zirocco (2 març) i l’estrena d’IN[quiets]! (13 abril), una producció de la Fundació Teatre Clavé centrada en els nous llenguatges de la dansa. El Cicle Ainda manté el preu de l’entrada a 2€ per als joves d’entre 13 i 21 anys disposin del Carnet Ainda i consolida la posterior Zona Postdata, un espai organitzat per l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé on es desenvolupen diverses propostes artístiques de durada breu i de diversos gèneres, a mode de tast artístic.

Els balls de primavera a càrrec de La Sonsoni fa ballar (1 juny), Radiokuartet (8 juny) i Se’n fa una (15 juny), tanquen la programació del primer semestre de 2012 al Teatre Clavé.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS