LA CASA DE BERNARDA ALBA_CFA

L’1 de juliol acollim l’estrena de LA CASA DE BERNARDA ALBA, una versió i adaptació del text de Lorca a càrrec del CFA

21/06/2018

La proposta escènica posa l’accent en l’alliberament personal de les dones d’un entorn tancat i marcat, en la possibilitat d’escapar dels rols que la societat fixa al gènere femení. L'espectacle, nascut i crescut en el sí del Centre de Formació Artística (CFA), s’estrenarà el diumenge 1 de juliol a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé o bé al web http://entrades.teatreclave.catLorca va subtitular La casa de Bernarda Alba com un "drama de mujeres en los pueblos de España". Precisament, la proposta escènica que es podrà veure el primer diumenge de juliol al Teatre Clavé posa l’accent en l’alliberament personal de les dones, en la possibilitat d’escapar dels rols que la societat fixa al gènere femení.

És una lectura actual del text de Federico García Lorca a càrrec d’alumnes i professors de diferents llenguatges escènics i creatius del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé. De fet, el repartiment està format per alumnes adults d’interpretació, juntament amb la participació del conjunt de guitarres i el conjunt de violoncels de l’escola de música i els alumnes de 4t i 6è de l’escola de dansa. Així mateix, professors de música, dansa i teatre del CFA completen la fitxa artística de l’espectacle, recomanat per a majors de 10 anys.

LA CASA DE BERNARDA ALBA s’estrenarà diumenge 1 de juliol a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es pot adquirir per les vies habituals: a través del web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Aquesta és la darrera de les mostrs de fi de curs 2017/2018 del CFA, després que els alumnes de sensibilització, de l’escola de música, de l’escola de dansa, de l’aula de teatre i de l’aula de belles arts hagin anat mostrant durant el mes de juny els projectes realitzats durant aquest curs.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS