L’ACR Pere Cot porta a l’escenari del Teatre Clavé VEÏNES els dies 28 i 29 d’octubre

Dimecres 25 d’octubre 2023
VEÏNES ens explica tot d’embolics, històries i xafarderies que passen a un poble. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden aconseguir a les taquilles del Teatre Clavé.

La relació entre la Milagros i en Cisco ha donat un gir inesperat, no trigarà en aparèixer tota una xarxa de xafarderies sobre els últims esdeveniments que mantindran ben entretingut al poble, un poble amb una gran “diversitat”.

Entre embolic i embolic, els personatges rendiran homenatge a una de les fonts d’informació més antigues i més fiables, o no, de la nostre societat, el boca-orella.
I és que ja se sap, el que passa al poble, ho sap tot el poble.

Es podran veure en dues actuacions. L’una, el dissabte 28 d’octubre a les 19h i l’altra, l’endemà diumenge 29 d’octubre a les 19h.

Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de la funció des d’una hora abans que comenci l’espectacle.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS