TRUCA UN INSPECTORTRUCA UN INSPECTORTRUCA UN INSPECTOR

L’AE organitza una sortida al festival Temporada Alta per assistir com a públic a 'Truca un inspector'

20/10/2011
La data de la darrera sortida de l’any organitzada per l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé (AE) és el diumenge 6 de novembre. La funció comença a les 18h al Teatre Municipal de Girona i la sortida des de Tordera serà a les 16.30h. La reserva de places es pot fer fins el proper 28 d'octubre al Teatre Clavé.


L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé prepara una nova sortida teatral. En aquest cas, serà el diumenge 6 de novembre a la ciutat de Girona, dins del marc del festival Temporada Alta. L’obra escollida és Truca un inspector, dirigida i protagonitzada per Josep Maria Pou i amb Carles Canut, Victòria Pagès, Ruben Ametllé, Paula Blanco, David Marcé com a intèrprets. ‘Truca un inspector’ és una barreja d’intriga, suspens i reflexió social en una història fixada en una societat corrupta on només compten els diners. La funció és el diumenge 6 de novembre a les 18h al Teatre Municipal de Girona.

La sortida organitzada per l’AE s’adreça tant als socis de l’entitat com a persones que hi puguin estar interessades. La sortida amb autobús cap a Girona serà el diumenge 6 de novembre a les 16.30h des del Parc de la Sardana de Tordera i el preu per als socis de l’entitat és de 39€, mentre que per a la resta de persones és de 44€. El preu inclou el viatge d’anada i tornada en autobús i l’entrada al Teatre.

La reserva de places es pot fer fins el proper divendres 28 d’octubre al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16.30h a 21h) o bé al telèfon 93 765 05 72.

Aquesta és la darrera sortida que l’AE organitza durant el 2011, després d’haver assistit com a públic a propostes tant diverses com la FiraTàrrega, un concert de la Simfònica de Viena a l’Auditori de Girona o l’obra ‘Agost’ al Teatre Nacional de Catalunya.

>> Més informació:


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS