BALLS TRADICIONALS

L’associació La Nostra Dansa organitza cada mes una ballada de danses tradicionals al Teatre Clavé

05/12/2011
La iniciativa va començar el mes d’octubre i s’allargarà fins el març de 2012. La propera ballada serà el dilluns 12 de desembre de 21.30h a 23.30h a la Sala Polivalent del Teatre Clavé. L’acte és gratuït i obert a tothom.Des de fa uns anys, durant els mesos de primavera i estiu l’associació La Nostra Dansa organitza un curs de balls tradicionals i les corresponents ballades a la Plaça de l’Església. Enguany, per mantenir l’activitat, l’entitat ha decidit organitzar ballades de danses tradicionals també durant els mesos de tardor i hivern. Així, des del passat mes d’octubre i fins al març, cada dilluns de mitjans de mes es duu a terme una ballada al Teatre Clavé.

Després de les dues primeres sessions, la propera ballada de danses tradicionals serà el dilluns 12 de desembre de les 21.30h fins a les 23.30h a la Sala Polivalent del Teatre Clavé. L’activitat és gratuïta i està oberta a la participació de tothom qui ho desitgi. Les properes ballades seran els dilluns 16 de gener, 13 de febrer i 12 de març.

Font: Ràdio Tordera

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS