L’Escola de Dansa del CFA a la Fira de Sant Jordi de Tordera!

Divendres 21 d’abril de 2023
El diumenge 23 d’abril se celebrarà la Fira de Sant Jordi organitzada per l’Ajuntament de Tordera i La Peixera sota el títol “L’amor és un llibre”. L’escola de Dansa del CFA del Teatre Clavé presentarà la nova creació “manKo” a les 17.50h al passeig fluvial.

Aquesta nova edició de la Fira de Sant Jordi que estrena ubicació en el nou tram del passeig fluvial, l’Ajuntament de Tordera i La Peixera ha organitzat una jornada amb una programació d’activitats lúdiques i culturals.
Diumenge 23 d’abril, l’Escola de Dansa del CFA del Teatre Clavé presentarà a les 17.50h la nova creació “manKo”, una peça on es veuen reflectits el recollir, l’acompanyar, el guiar i el sostenir.
Un treball que va començar amb l’inici del curs al taller de creació, un espai on alumnes de diferents edats i nivells s’uneixen per a crear una coreografia de dansa contemporània, “manKo” és una coreografia original l’Anna Rodriguez.
Imatge: fragment del cartell de Sant Jordi 2023, creat per la Teresa Pera.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS